Warning: include_once(/home/kenv/kenvillines.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php): failed to open stream: Permission denied in /home/kenv/kenvillines.com/wp-settings.php on line 213

Warning: include_once(): Failed opening '/home/kenv/kenvillines.com/wp-content/plugins/wordpress-support/wordpress-support.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php:/usr/local/php5/lib/pear') in /home/kenv/kenvillines.com/wp-settings.php on line 213

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/kenv/kenvillines.com/wp-settings.php:213) in /home/kenv/kenvillines.com/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Quicktime JavaScript Controls http://www.kenvillines.com/archives/94.html Web development, programming, e-commerce, graphic design, Life and more. Tue, 07 Jun 2011 10:53:53 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.6.1 By: Ryan http://www.kenvillines.com/archives/94.html#comment-4 Ryan Wed, 03 Aug 2005 04:27:19 +0000 http://www.kenvillines.com/blog/archives/000003.html#comment-4 Hi all,

I am trying to run the control, specifically setRate(), on IE with QT 6, but it does not seem to function properly. I am using the sample code from Apple site for the and tags, and using javascript to pass in the object, as following:

(withi script)

function FF(obj)

{

obj.setRate(2.0);

}

but the function was just ignore, as I trace the server side log, there is nothing issued by the QT object. Other function like Start, Pause, and Rewind did process by the QT object.

I am receving RTSP video (only) stream. The stream server is liveMedia from live.com.

Thanks for reading.

Regards,

Ryan

]]>
By: kvillines http://www.kenvillines.com/archives/94.html#comment-3 kvillines Mon, 01 Mar 2004 20:02:20 +0000 http://www.kenvillines.com/blog/archives/000003.html#comment-3 I will drag some code out of storage and post it to my site. I will also have a quicktime example that shows the controls. You can view the source to see what is happening.

good luck

-Ken

]]>
By: David http://www.kenvillines.com/archives/94.html#comment-2 David Mon, 01 Mar 2004 01:16:05 +0000 http://www.kenvillines.com/blog/archives/000003.html#comment-2 Hi

I am trying to get these “controls” working using mozilla (1.6)/netscape.

So far I have got it working fine using M$ IE, but as for anything else…..

I have tried most things, have you got any ideas, or sample scripts that work?

I am using quiktime 6.5

Any help would be appreciated

]]>